La Marxa Infantil, una cita d''obligada participació' per als infants de Sant Cugat

La 61a edició ha aplegat més de 2.000 infants aquest diumenge


  • Comparteix:

La 61a Marxa Infantil demostra, una edició més, que es tracta d'una de les cites amb més èxit de participació a Sant Cugat. L'amenaça de pluja ha donat treva a la competició per deixar pas a un matí assolellat que ha acompanyat els més de 2.000 infants tot el matí. El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), organitzador de la marxa, ha apostat enguany per la 'sostenibilitat' amb l'habilitació d'un pàrquing per a patins i bicicletes.

Com és habitual, els nens han anat sortint, des de les nou del matí, del Parc de Ramon Barnils. Han enfilat per la Rambla del Celler cap al Parc de la Pollancreda fins arribar al camí de l'Hípica de Can Caldés. Ja endinsats al Parc Natural de Collserola la quitxalla ha seguit la marxa fins el camí de la Torre Cendrera, on s'han aturat quinze minuts a esmorzar i descansar. Tot seguit, han reprès el camí fins arribar altre vegada al punt de sortida. Els primers participants han arribat quan passaven pocs minuts de les dotze del matí.

'Estar amb els amics', 'caminar per la natura' o, fins i tot, 'estar sense els pares' són algunes de les motivacions dels infants per participar a la Marxa infantil. El president del Muntanyenc, Silvano Bendinelli, ha valorat el bon funcionament de la cita així com el fet que la meteorologia els hagi respectat. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha reivindicat la Marxa com un acte de ciutat 'd'obligada participació'.

L'esforç dels nens i nenes ha tingut recompensa perquè a l'arribada els esperava una bossa plena d'obsequis dels patrocinadors de la jornada.




Silvano Bendinelli

El dia ha acompanyat. Hi ha algut algun petit incident, però res important.

Carmela Fortuny

La Marxa és una obligació. És una activitat de sinergies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.