Marxa Infantil: els infants comencen a arribar al Pi d'en Xandri i tornen a la ciutat

Cugat.cat t'acosta els detalls de la prova, que celebra avui la 61a edició


  • Comparteix:

El Pi d'en Xandri rep els marxaires / Foto: Cugat.cat

El Pi d'en Xandri rep els marxaires / Foto: Cugat.cat

Els joves participants de la Marxa Infantil són a punt de deixar enrere l'entorn natural de Collserola. Els primes marxaires ja estan a la zona del Pi d'en Xandri i en poca estona hauran tornat a la ciutat. La prova ha arrencat aquest diumenge a les nou del matí en una jornada que s'espera que sigui sense pluja. L'única incidència que s'ha produït ha estat una crisi asmàtica en un dels participants, que segons l'organització no ha tingut cap mena de gravetat. Des de Cugat.cat es pot seguir el minut a minut de la iniciativa: al web, via Twitter i també a Instagram.



Recorregut
La marxa seguirà el mateix recorregut que a les edicions anteriors, però inclourà petites modificacions. Per exemple, s'afegirà un sisè control a l'alçada de l'Escola Avenç per facilitar el seguiment dels marxaires.
alt=
AMPLIA'L - Mapa del recorregut / Foto: Club Muntanyenc

Enguany se seguirà també amb la limitació fixada pel Parc Natural de Collserola de 1.100 parelles participants. Així, més de 2.000 infants recorreran els 10,5 quilòmetres que comprenen el recorregut, passant pel Pi d'en Xandri, la zona de Can Coll i Torre Negra.

'Guardó' per a totes les parelles participants
Una de les novetats de la cita, i coincidint enguany amb el 75è aniversari de l'entitat, serà un 'guardó' que s'entregarà a totes les parelles participants.

Pel que fa a la vessant solidària de la jornada, enguany la iniciativa destinarà un euro del cost de la inscripció a la Fundació Federica Cerdà, una entitat privada sense ànim de lucre que es dedica a millorar la qualitat de vida d'infants amb diversitat funcional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.