Detingut per un presumpte robatori amb força a Sant Cugat


  • Comparteix:

Objectes trobat pels Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos

Objectes trobat pels Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos

Els Mossos d'Esquadra han detingut al presumpte autor d'un robatori amb força a Sant Cugat. En concret, es tracta d'un jove de 30 anys que va ser enxampat per un operatiu preventiu de seguretat mentre saltava del jardí d'una casa del carrer de Barcelona a l'exterior, segons ha informat el cos a Cugat.cat. El jove, ara en llibertat amb càrrecs, va donar-se a la fuga en sentir l'avís policial i després d'una persecució a peu va ser detingut a una riera.

Els fets van succeir divendres passat minuts abans de les nou de la nit, quan agents de paisà van localitzar el jove al mur de l'habitatge a punt de saltar. Després d'identificar-se com a policies, el jove va sortir corrent i es va iniciar una persecució a peu que va dur el presumpte lladre i els agents fins a una riera, on va ser interceptat, identificat i detingut.

Durant la persecució, el jove va anar tirant diversos objectes que han estat recuperats pels Mossos d'Esquadra, com guants i un tornavís.

Ja en comissaria, segons els Mossos d'Esquadra, es va constatar que la identificació facilitada pel jove era falsa, fet pel qual també està investigat per un presumpte delicte de falsedat documental.

El presumpte autor va quedar en dependències policials fins a diumenge passat, quan va passar a disposició judicial del jutjat d'instrucció número 5 de Rubí, en funcions de guàrdia, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.