Un nou programa en anglès s'estrena avui a la graella de Cugat.cat


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Simon Wynne-Hughes, Don Murray, Nacho Ferrer / Foto: Cugat.cat

D'esquerra a dreta: Simon Wynne-Hughes, Don Murray, Nacho Ferrer / Foto: Cugat.cat

Aterra a la graella de Cugat.cat The Watchers, el nou programa que s'emetrà a partir d'aquesta tarda, els dissabtes de sis a set al 91.5 FM. Simon Wynne-Hughes, Don Murray i Nacho Ferrer presenten, en anglès, aquest programa d'una hora de durada i que es dividrà en dues parts. La primera tractarà sobre música celta i, durant la segona, conversaran amb persones que han vingut d'altres països a viure a Sant Cugat, i amb veïns de la ciutat que han emigrat a altres indrets del món per conèixer com s'han adaptat a les seves noves llars.

Murray ha explicat que The Watchers està dirigit tant 'a la comunitat estrangers que viu a aquí' com als santcugatencs que 'entenen i parlen anglès' i que vulguin 'saber de les coses que estan passant' a la ciutat. Així ho ha confirmat Ferrer, que afegeix que el programa busca ser 'per a tothom', per a aquells que se sentin 'identificats' amb les anècdotes que expliquen els convidats.




Don Murray

El programa està dirigit a la comunitat estrangera que viu aquí, que és aproximadament el 50 per cent de la comunitat, i també a les persones d'aquí que entenen o parlen anglès que vulguin saber de les coses que estan passant aquí, també en la comunitat estrangera, i sobre esdeveniments culturals. Tot en anglès.

Nacho Ferrer

No només gent que a casa parli anglès, sinó en qualsevol altra idioma i que se sentin identificats amb una cosa de gent de fora que ve aquí a parlar-ne, de gent d'aquí que ha marxat de fora, que entenguin que això forma part de la vida. A més, amanit amb la música que ens agrada que és la música celta. Que sigui una mica per a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.