L'Ajuntament suspèn temporalment l'adjudicació dels serveis de publicitat municipal

És la mesura del consistori a l'espera que es resolguin els dos recursos presentats per presumptes irregularitats en el concurs


Temes relacionats

El concurs municipal de publicitat es resoldrà al Tribunal Català de Contractes Públics (18/mar/19)

L'Ajuntament defensa 'la transparència i legalitat' del concurs municipal de publicitat ( 5/mar/19)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha emès un comunicat aquest dimarts / Foto: Web de l'Ajuntament

L'Ajuntament ha emès un comunicat aquest dimarts / Foto: Web de l'Ajuntament

L'Ajuntament ha resolt aturar temporalment l'adjudicació de la licitació dels serveis d'informació, comunicació i difusió d'activitats municipals a l'espera que el Tribunal Català de Contractes resolgui els dos recursos presentats pel PP i Cs per presumptes irregularitats en les clàusules del concurs, al qual només s'ha presentat el 'TOT Sant Cugat'. La decisió del consistori arriba després que l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) hagi fet arribar a l'administració local una sèrie de consideracions sobre la licitació, arran d'una denúncia anònima.

L'organisme, que vetlla pel correcte funcionament competitiu dels mercats, 'valora' que el consistori optés pel procediment obert com a mètode ordinari d'adjudicació del contracte. D'altra banda exposa que els requisits del concurs 'no han estat prou respectuosos amb el principi de competència'. Entre d'altres, l'ACCO apunta que no està justificat que el contracte no es dividís per lots (premsa, digital...) o per què es va incloure la mida de la publicació com a requisit per a la prestació del servei.

Tot i que aquestes apreciacions no són de caràcter vinculant i 'no fan referència a la legalitat de la licitació', el consistori ha decidit suspendre de moment l'adjudicació de la licitació a l'espera del que dictamini el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic sobre el dos recursos interposats.

A l'últim ple, l'oposició en bloc va presentar una moció d'urgència per demanar l'anul·lació del procediment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.