El Sindicat de Llogaters es torna a mobilitzar per aturar un desnonament

Serveis Socials ha aconseguit finalment una pròrroga d'un mes que permetrà buscar una solució


  • Comparteix:

Concentració d'avui al carrer de Sant Bonaventura / Foto: Cugat.cat

Concentració d'avui al carrer de Sant Bonaventura / Foto: Cugat.cat

El Sindicat de Llogateres s'ha concentrat aquest matí davant un portal del carrer de Sant Bonaventura per donar suport a un veí de Sant Cugat que tenia una ordre de desnonament. Una trentena de persones han assistit a la crida per esperar la comitiva judicial que, finalment, no s'ha presentat. El procediment ha quedat aturat gràcies a la intervenció dels Serveis Socials de l'Ajuntament, que ha aconseguit una pròrroga d'un mes amb el jutjat i que s'han apropat passades les deu del matí a l'immoble de l'afectat per donar-li la notícia. La nova data per al desallotjament és el 9 de maig.

El Sindicat de Llogaters ha convocat una concentració a dos quarts de deu per donar suport al veí afectat. La membre del Sindicat, Mariona Soria, ha explicat que la pròrroga servirà perquè el veí 'pugui refer la seva situació i tingui un assessorament per part de l'Ajuntament' i perquè se li pugui 'buscar un recurs alternatiu'. Tot i això, la portaveu del Sindicat de Llogaters ha assegurat que 30 dies 'no són res' i que és una 'situació que no hauria de succeeir mai', ja que es tracta d'una 'debilitat' personal de l'afectat. També ha remarcat que 'la llei d'habitatge' del país 'no està preparada perquè puguis tenir un moment de dificultat'.

No és la primera vegada que el Sindicat de Llogateres es mobilitza per donar suport a una víctima de desnonament. L'última va ser a l'octubre, al Camí de la Creu, on també es va acabar acordant una pròrroga.







Mariona Soria

Hem aconseguit que hi hagi un marge d'un més perquè pugui refer la seva situació, tingui un assessorament per part de l'Ajuntament i perquè se li pugui buscar un recurs alternatiu.

Mariona Soria

La llei d'habitatge d'aquest país no està preparada perquè puguis tenir un moment de debilitat i de dificultat. I més en aquest poble que, pagant els lloguers que paguem, et queda un deute molt gran i és molt difícil sortir-se'n d'això.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.