Harry Potter, els personatges de Disney i els jugadors del Barça; les mones més venudes

Les series televisives 'La Casa de Papel' i 'Joc de Trons' es fan un lloc entre els clàssics


  • Comparteix:

Els personatges de les sèries televisives i de les pel·lícules són, com cada any, els protagonistes de les mones de Pasqua. Els dibuixos de la factoria Disney es combinen amb altres herois de la petita pantalla, així com els jugadors del Barça. Als aparadors de les pastisseries de Sant Cugat s'hi poden veure cases, trenets, entre d'altres construccions de xocolata, acompanyades dels ornaments més tradicionals, com els ous, els pollets i les plomes.

Una bona mona de Pasqua ha d'anar acompanyada d'un bon pastís i aquí, les opcions, són ben variades: de xocolata, amb fruites o l'original, amb massa de coca i ous durs. Sobre la base, els padrins fan realitat els desitjos dels seus fillols que, tal i com han explicat la responsable de la pastissera Sàbat del carrer Santiago Rusiñol, Laia Garcia, i la treballadora de Chocolat Factory Saida El Kafound, demanen mones de 'Harry Potter, Fortnite, els personatges de Disney i els futbolistes.'

Al rànquing de les mones més demanades, s'hi ha colat novetats com les sèries televisives com 'La Casa de Papel' i 'Joc de Trons'. La mona de Pasqua és pot menjar tant diumenge com dilluns i simbolitza el final de la Quaresma i la fi de les abstinències.





Laia Garcia

Aquest any hem fet les mones de Harry Potter, Joc de Trons, el Fortnite i, després, clàssics que sempre triomfen com el Mickey i la Minnie.

Saida El Kafound

Hem venut moltes mones amb els personatges de Disney i els jugadors del Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.