'Amics de la Gent Gran' porta les Roses Contra l'Oblit a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de les Roses Contra l'Oblit / Foto: Amics de la Gent Gran

Imatge de les Roses Contra l'Oblit / Foto: Amics de la Gent Gran

L'associació Amics de la Gent Gran participarà a la Diada de Sant Jordi a la plaça d'Octavià amb una parada de venda de les Roses Contra l'Oblit i informació de l'entitat que lluita contra la marginació social de les persones grans. La parada d'Amics de la Gent Gran comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, la tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida i Progrés Social, Susanna Pellicer, i el periodista Jofre Llombart.

Sant Cugat és una de les 15 ciutats catalanes on l'associació Amics de la Gent Gran serà present durant la Diada de Sant Jordi. A més de conscienciar de la importància de la lluita contra la soledat de la gent gran que duu a terme aquesta associació des de 1987 a través del voluntariat, es posaran a la venda les Roses Contra l'Oblit, elaborades pels nois i noies del programa d'inserció laboral de la Fundació Pare Manel. Tots els diners recaptats aniran destinats a combatre la soledat de les persones grans a través de programes socials de l'entitat. També es podran adquirir a les botigues Abacus, Natura i a la Casa del Llibre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.