Cugat.cat surt al carrer tot i la pluja per celebrar amb els santcugatencs la diada de Sant Jordi


Temes relacionats

La poesia de Pessarrodona pren vida en veu dels santcugatencs (24/abr/19)

La pluja no ha pogut amb Sant Jordi a Sant Cugat (23/abr/19)

'El fill de l'italià' i 'El fibló', els llibres més venuts a Sant Cugat (23/abr/19)

[FOTOGALERIA]: Sant Jordi de 2019, en imatges (23/abr/19)

Coneix els guanyadors del concurs de microrelats de Cugat.cat (23/abr/19)


  • Comparteix:

La pluja ha marcat el matí de Sant Jordi a la ciutat i també a la programació especial de Cugat.cat per aquesta jornada. Les condicions meteorològiques han impedit sortir al carrer al 'Sant Cugat a fons' fins l'última mitja hora, però sí que ha respectat l'acústic de Gerard de Pablo i Anaïs Vila i el 'Converses consentides', que s'ha pogut fer des de la plaça. Tot plegat, en una jornada que ha arrencat amb dificultats per llibreters i floristes, que han vist com un dels moments importants del dia, a primera hora del matí, quedava deslluït per l'aigua.

El 'Sant Cugat a fons' s'ha sobreposat a la pluja i ha fet el programa especial des de l'estudi, amb entrevistes a autors que destacaran durant aquest Sant Jordi, les recomanacions per aprendre català de la mà del Servei Local de Català (SLC) i l'anunci dels guanyadors del 12è concurs de microrelats de Cugat.cat. Pel programa també han passat l'alcaldessa, Carmela Fortuny; la cantautora Kala Brau, que està a punt de publicar el seu primer videoclip 'Vuela' i les col·laboradores de la secció de literatura, Carme Serret i Carme Cabús. Serret ha optat per una triple recomanació literària, mentre que Cabús ha fet una secció en miniatura dels seus 'Llibres imprescindibles' amb 'El viatge de l'estranger', d'Scott Fitzgerald.

De la seva banda, el 'Converses consentides', conduït per Rogeli Pedró, Toni Samsó i Àlvar Roda, ha sortit al carrer amb un programa especial d'una hora des de la plaça d'Octavià, que ha comptat amb recomanacions literàries amb Laura Algueró, d''El Celler de Llibres', l'expresidenta de la Creu Roja Antònia Pons i la directora de Biblioteques de l'Ajuntament de Sant Cugat, Pepa Forn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.