Estafa 20.000 euros a una veïna fent extraccions de la targeta mentre dormia

Els Mossos han detingut l'home, que havia fet 68 reintegraments des de març de 2018


  • Comparteix:

Els Mossos van fer la detenció el 16 d'abril / Foto: ACN

Els Mossos van fer la detenció el 16 d'abril / Foto: ACN

Els Mossos han detingut un santcugatenc de 47 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i estafa. La víctima és una dona de 81 anys a qui l'home hauria robat la targeta bancària mentre dormia i amb què hauria fet extraccions per valor total de 20.400 euros. Segons la investigació de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Rubí, els fets haurien començat el març de 2018 i s'haurien allargat fins al moment de la detenció, el 16 d'abril. Durant el període, el presumpte lladre hauria fet 68 extraccions de la targeta.

Arran de la denúncia de l'afectada, els Mossos van obrir la investigació i ràpidament van sospitar d'un veí a qui la dona havia donat un duplicat de les claus de casa en cas d'emergència. Els investigadors van comprovar que el detingut havia fet els reintegraments i que retornava les claus abans que la dona se n'adonés.

Es dóna el cas que l'home també coneixia el codi PIN de la targeta, ja que havia acompanyat la dona en alguna ocasió a fer gestions bancàries. El detingut no té antecedents policials i va passar a disposició judicial a l'endemà de la seva detenció. El jutjat de guàrdia de Rubí va decretar la llibertat en càrrecs i amb mesures cautelars, entre elles, la d'apropar-se a la víctima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.