Joventuts Musicals ofereix aquest dissabte un concert solidari pel Dia Mundial del Parkinson


  • Comparteix:

Les Joventuts Musicals apostes per la solidaritat / Foto: Joventuts Musicals

Les Joventuts Musicals apostes per la solidaritat / Foto: Joventuts Musicals

Les Joventuts Musicals ofereix aquest dissabte un concert solidari en el marc de Dia Mundial del Parkinson. A partir de les cinc de la tarda a l'Escola de Música Victòria dels Àngels, Gemma Torralbo al saxo i Joan R. Company al piano, amb la col·laboració del Mezzo Quartet de saxos seran els protagonistes d'una activitat destinada a recaptar fons per l'Associació Catalana del Parkinson.

Gemma Torralbo és membre de diverses formacions, com per exemple Sax-Sons i de l'ensemble Conjunt XXI!, amb qui ha enregistrat l'òpera 'Aprima't', d'Albert García Demestres, nominada al millor disc de música clàssica 2011 als premis Enderrock. Joan R. Company és especialista en música de cambra i ha col·laborat amb diversos artistes tant en el camp musical com en el del teatre i les arts visuals. És professor del Conservatori Superior de les Illes Balears i del de Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.