La Cantata Infantil de Sant Cugat torna a omplir de gom a gom el Teatre-Auditori

700 alumnes de segon de primària han passat per l'escenari en dos torns


  • Comparteix:

La 16a Cantata Infantil de Sant Cugat ha fet vibrar el públic del Teatre-Auditori aquest dimecres al matí amb una doble funció del muntatge musical 'La fada de Dringuen Dingue'. Els 700 alumnes de segon de primària de 13 escoles han passat per l'escenari de l'equipament en dos torns per explicar la història de la Bonafada de la vila Dringuen Dingue, l'única de tot el poble a qui no li agrada ballar i que no es diverteix com els altres. Els infants han pogut mostrar als pares, mares i familiars la feina que han fet durant aquest curs acompanyats del quartet de l'Escola Municipal de Música i d'una narradora.

L'obra, amb música de Ricard Gimeno i lletra de Manel Justícia, ha exhaurit entrades i també ha tingut la presència de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha afirmat 'veure totes les escoles juntes' l''emociona i honora'.

Centenars de persones han gaudit un any més de la Cantata Infantil. Els alumnes de les escoles Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, Gerbert d'Orlhac, Ferran i Clua, Maragall, La Floresta, l'Olivera, Pi d'en Xandri, Santa Isabel, Pins del Vallès i Turó de Can Mates han participat, en dos torns, en aquesta setzena edició. La Cantata Infantil ja s'ha convertit en un esdeveniment destacat en el calendari escolar.

Cugat.cat oferirà la possibilitat de veure l'actuació íntegra al web i l'opció de comprar un DVD del muntatge que sortirà el 10 de juny però que ja es pot reservar a la botiga en línia.





N. Caballé / A. Mañez

M'ha sorprès gratament. Veníem amb il·lusió de veure al nostre fill però està molt ben treballat i organitzat. Ens ha agradat moltíssim. / Estaven molt emocionats. Han participat tots molt i cantat amb molta il·lusió. Ens ha agradat molt.

Carmela Fortuny

Com a ciutat i com a alcaldessa, veure totes les escoles juntes m'emociona, m'honora i fa que poguem treure pit de ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.