El record de Joana Raspall es manté viu a Sant Cugat

L'escola Joan Maragall ha organitzat una festa de benvinguda a la placeta que porta el nom de la poeta


  • Comparteix:

Els versos de Joana Raspall van més enllà de les lletres i dels llibres. La poeta ja té un espai dedicat a la seva memòria a Sant Cugat, a la placeta entre la cruïlla entre el carrer de les Escoles i el passeig de Sant Magí. Tot plegat ha estat una iniciativa de l'escola Joan Maragall amb el suport de l'AFA i dels alumnes del centre que ja va rebre suport municipal amb l'aprovació dels darrers canvis al nomenclàtor.

Malgrat que fa un any que es va donar llum verda al nou nom, no ha estat fins aquest divendres que els alumnes del centre ho han celebrat amb una festa. Una gresca que ha tingut la participació dels gegants de l'escola Joan Maragall, una batucada a càrrec de Batuca l'Olla i l'actuació de Jaume Barri. La jornada, que també ha comptat membres de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, ha servit a més per presentar la bèstia del centre d'ensenyament, la Vaca Cega.

Les filles de Joana Raspall, Imma i Maria Antònia Cauhé, han estat presents a la celebració i han agraït l'estima de Sant Cugat cap a la seva mare. 'Ella estaria molt contenta perquè li agradava aquest tipus de coses sorgissin del poble', ha explicat la Imma. De fet, tot plegat és una iniciativa impulsada per les famílies del centre d'ensenyament.




Eduard Pla

Vam fer realitat el somni de poder donar nom a la placeta d'algú rellevant per a les nostres famílies.

Imma Cauhé

Estem molt contentes i la nostra mare també ho estaria. A ella li agradava que aquest tipus de coses sorgissin del poble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.