Els Tastets del Ve de Gust tornen amb nous espais i una trentena d'establiments


  • Comparteix:

Sílvia Solanellas i Mayte Pérez, durant la presentació / Foto: Localpres

Sílvia Solanellas i Mayte Pérez, durant la presentació / Foto: Localpres

Els Tastets del Ve de Gust tornen a la ciutat del 5 al 12 de maig amb una trentena d'establiments que oferiran degustacions del seu producte per tot el centre de la ciutat i el Mercat de Mira-sol. La tercera edició de la mostra enogastronòmica coincidirà enguany amb la Nit en Blanc i la Fira de Sant Ponç, un fet que, segons la regidora de Promoció de la Ciutat, Sílvia Solanellas, beneficiarà totes les activitats. La principal novetat d'enguany serà la incorporació de la plaça de Sant Pere com a espai, centrat en l'àmbit de la pagesia i en col·laboració amb l'Ateneu.

La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament a través de la Fundació Sant Cugat Actiu, s'ha presentat aquest dimarts al ViLab, al costat del Celler Cooperatiu, un altre dels espais que acollirà activitats durant els set dies de Tastets. En concret, seran les relacionades directament amb el vi, on es podrà tastar, amb la col·laboració de comerços del sector de la ciutat, una selecció de les millors denominacions d'origen del país i d'arreu del món. La plaça U d'Octubre tornarà a ser un altre dels centres neuràlgics, amb un espai centrat en la cuina, la cervesa i el vermut i on també hi haurà una carpa 'chill-out'.

Tot plegat en set dies de gastronomia, 'showcookings', música en directe, 'performances' artístiques, tallers i degustacions de tota mena. L'edició d'enguany tindrà de nou un concurs, on els visitants podran votar el millor tastet. Es fa a través del web i els participants podran optar a aconseguir diversos premis gastronòmics. També hi haurà l'habitual reconeixement a un comerç emblemàtic de la ciutat.


Silvia Solanellas

La gent s'ho podrà passar molt bé, podrà passejar i crec que serà un espai primaveral per gaudir de tot el que els establiments de la ciutat tenen per oferir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.