Mor el santcugatenc ferit crític en un accident als Túnels de Vallvidrera


  • Comparteix:

Imatge de l'accident / Foto: Servei Català de Trànsit

Imatge de l'accident / Foto: Servei Català de Trànsit

El veí de Sant Cugat ferit crític en un accident aquest dilluns als Túnels de Vallvidrera ha mort, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que encara s'estan investigant, es va produir un xoc frontal dins el túnel entre dos vehicles, que va implicar dos més. A conseqüència de l'impacte va resultar ferit crític aquest home de 53 anys veí de Sant Cugat, que va ser traslladat a l'Hospital Clínic de Barcelona, on finalment ha mort. En el mateix accident també van resultar ferides de diversa consideració quatre persones més.

En concret, fruit de l'accident també van resultar afectades un persona en estat menys greu, que va ser traslladada a l'hospital Quirón, i tres ferits lleus, traslladats a la Vall d'Hebron i a la Clínica del Pilar.

L'accident va obligar a tallar la via durant hores i activar sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta, ja són 51 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha lamentat la pèrdua d'aquest veí de la ciutat a través de les seves xarxes socials.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.