La remodelació dels Jardins del Vallès, en marxa


  • Comparteix:

Les obres de remodelació dels Jardins del Vallès ja estan en marxa. Un projecte polèmic per culpa de l'amfiteatre per a espectacles i activitats de petit format que ha d'acollir l'espai i al qual els veïns s'han oposat des del principi. De fet, el veïnat va recollir més de 600 signatures que després van portar al Síndic de Greuges de la ciutat.

A banda d'aquest amfiteatre, que finalment tindrà capacitat per a 100 persones tot i que la idea inicial era acollir-ne 800, també s'hi farà un jardí de les olors, un nou espai de jocs infantils i el tancament de tot el sector a les nits.

Es tracta d'un projecte sorgit dels pressupostos participatius del 2016-2017 i inclòs en el Pla estratègic del barri del Monestir, que sempre ha aixecat recels entre veïns més propers al futur amfiteatre, considerat 'innecessari' i molest, especialment pels sorolls. La infraestructura, que es va paralitzar per arribar a una entesa amb els afectats, ha patit diverses modificacions que tampoc no han satisfet les comunitats dels carrers de Borrell, Vallès i l'avinguda de Cerdanyola, les més properes a l'espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.