Guillem Roma, primera confirmació musical per a la Festa Major de Sant Cugat

El cantautor osonenc presenta el 27 de juny el seu darrer EP 'La constant i la variable'


  • Comparteix:

Imatge promocional / Foto: Cedida per Guillem Roma

Imatge promocional / Foto: Cedida per Guillem Roma

El cantautor osonenc Guillem Roma presentarà el seu nou EP, 'La constant i la variable', el proper 27 de juny a la Festa Major de Sant Cugat. Ho ha confirmat ell mateix a través de la seva web i les xarxes socials.

ESCOLTA-HO

Encara no hi ha hora ni lloc confirmat, però Guillem Roma ha avançat a Cugat.cat que oferirà un concert amb banda completa i en escenari gran. De fet, ha assegurat que serà 'un luxe' presentar el seu darrer treball a una ciutat on hi guarda bons records després d'actuar-hi diverses ocasions en formats molt diferents.

Un nou treball en què reversiona sis de les seves cançons amb la intenció de 'transformar' el seu propi repertori. Un 'experiment' amb sons que transcorren entre el bolero i els ritmes llatinoamericans i els mediterranis, tot plegat amb una 'mirada moderna'. A l'escenari, s'acompanya dels guitarristes Pau Figueres i Guillem Plana, el bateria Dídak Fernández, el baixista Miquel Sospedra i la complicitat de la seva germana, Marta Roma, al violoncel.

Promet un espectacle participatiu amb el públic, amb una part teatral i avesat a la improvisació en què repassarà, també, cançons del seu darrer disc 'Connexions'.




Guillem Roma

Puc dir que serà un concert amb tota la banda i en tenim moltes ganes. Estem presentant el nou treball i no hi ha molts concerts amb banda i aquest serà un d'ells. Serà un luxe poder presentar el nou treball durant la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.