La vianantització de l'avinguda de Cerdanyola comença a caminar

Les obres per reurbanitzar el barri han començat a finals d'abril i està previst que durin entre cinc i sis mesos


Temes relacionats

Pas endavant per a la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola ( 5/des/18)

La vianantització de l'avinguda de Cerdanyola arrencarà el primer trimestre de 2019 (25/jul/18)


  • Comparteix:

Les obres de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola ja estan en marxa. En concret, la primera fase dels treballs comprèn el tram entre el carrer de Montserrat i el passeig de Torreblanca amb la renovació de l'arbrat i de la xarxa de clavegueram.

En aquesta primera fase, que està previst que s'allargui entre cinc i sis mesos, es manté la circulació fins al passeig de Torreblanca i es garanteix l'accés dels veïns als aparcaments privats. La vianantització de l'avinguda és 'l'actuació central' del Pla Estratègic de millora del barri del Monestir-Sant Francesc i ha comptat amb la participació de veïns i comerciants. Tot i això, l'associació de comerciants de la zona ha presentat al·legacions al projecte, redactat i licitat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L'objectiu és 'donar resposta a diferents necessitats i demandes plantejades al barri durant el procés participatiu de 2016', com són fer més àmplia i més accessible l'avinguda i fomentar l'ús de l'espai públic, l'activitat al carrer, la convivència i el comerç i pacificar el trànsit a la zona.

Tota l'avinguda serà de plataforma única per integrar la via a l'eix de vianants que comença a l'estació de Sant Cugat. A més, se soterrarà el cablejat aeri de telefonia i es renovarà la il·luminació amb fanals de dues alçades.

La segona fase, prevista per al 2020, allargarà la vianantització fins a la plaça de la Pelleria, a la cruïlla amb la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.