Els Tastets del Ve de Gust porten la gastronomia local als carrers de Sant Cugat

La mostra enogastronòmica omplirà quatre places de la ciutat d'activitats dissabte i diumenge


  • Comparteix:

Tornen els Tastets del Ve de Gust / Foto: Cugat.cat

Tornen els Tastets del Ve de Gust / Foto: Cugat.cat

Els Tastets del Ve de Gust viu els dies més intensos aquest cap de setmana. Els quatre espais estaran a ple rendiment durant tot el dia per oferir el bo i millor de la gastronomia santcugatenca en una iniciativa que arrencarà de bon matí amb el Mercat de Pagès i acabarà ben entrada la nit amb música en directe. Al mig, presentacions, tastos de vins, mercats i actuacions musicals de tota mena. El programa es pot consultar al web dels Tastets.

Al Món Cuina, Cervesa i Vermut, situat a la Plaça de l'U d'Octubre, el protagonisme serà pels tallers de cuina. Receptes sense sucre, pans d'arreu del món, postres i 'steak tartar' s'alternaran amb les actuacions musicals de Blueroomess, Promiscuo del Son i The Monkey Men durant el dissabte. El diumenge, es podrà aprendre cuina nikkei i cajún, receptes creatives i basades en la cuina del mercat. Per amenitzar-ho tot plegat, Erwin Seeruton Swing Quartet i Pulmon Beatbox.

Al Celler Modernista, rebatejat com a Món del Vi, a més de tastos d'activitats relacionades amb aquest producte tan lligat a la ciutat, també hi haurà una performance artística a càrrec de la florestana Ariane Patout i música en directe, amb Chicharro, Veil i Decibelles. També hi haurà art el diumenge, en aquesta ocasión a càrrec de Joan Serinyana. Un tast de vi riesling, una presentació de l'Institut Català de la Vinya i el Vi i la música de DJ Chuck Daniels i Irene et François completaran el programa.

Pel que fa a la plaça de Sant Pere, el Món Pagès, serà l'espai que arrencarà més d'hora amb el Mercat de Pagès. Un taller de cuina de temporada i la venda d'artesania completaran les activitats, que es concentraran el dissabte. També el mateix dia, a les onze del matí, es podrà fer una ruta per botigues, bars i restaurants que sortirà del Museu Sant Cugat. Per inscriure's, es pot fer a museu@santcugat.cat o al 93 675 99 51.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.