El Centre Obert presenta la Tutom, una capgrossa que reflecteix la diversitat

L'entitat ha organitzat una festa a la plaça de Barcelona per donar a conèixer la figura

Societat

Publicat el 10/mai/19 per Sergio Morales

El Centre Obert de Sant Cugat té una nova membre, la Tutom. Es tracta d'una capgrossa creada pels infants de l'entitat i que reflecteix la diversitat que viuen ells mateixos. Així, el color de pell, els cabells, la roba i fins i tot el seu caràcter són elements amb els quals tothom es pot identificar. La Tutom, fruit de gairebé mig any de treball dels infants del Centre Obert, s'ha presentat aquest divendres en una festa a la plaça de Barcelona dinamitzada per la Batuescola i on s'ha pogut veure una mostra amb el procés de creació de la capgrossa.

Els centres oberts són serveis d'acció social i educativa que pretenen donar suport a infants i famílies a l'hora de potenciar la personalitat, la socialització i l'adquisió d'aprenentatges. S'hi poden inscriure criatures d'entre sis i 12 anys, prioritàriament aquells que siguin membres de famílies ateses pels serveis socials municipals. El Centre Obert Sant Cugat es a la Rambla de Can Mora. A la Floresta n'hi ha un altre, a Can Llobet.


DECLARACIONS

Infants

La Tutom és una capgrossa que hem construït al Centre Obert. / Vam tenir una idea per fer aquesta festa. / Hem mesclat colors per pintar la Tutom.

Your browser doesn’t support HTML5 audio