Desarticulat un grup dedicat a robar a empreses a Catalunya, una d'elles a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Mossos i la Policia Nacional han col·laborat en la investigació / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos i la Policia Nacional han col·laborat en la investigació / Foto: Mossos d'Esquadra

Una operació conjunta entre la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra ha permès detenir quatre homes, presumptament integrants d'un grup criminal dedicat al robatori amb força a empreses. Tres dels integrants acumulen, segons els Mossos, 'un ampli historial' d'aquesta mena de delictes i destaquen per la seva 'alta especialització'. Haurien actuat, al menys en una ocasió, a Sant Cugat, al setembre del 2018.

Els detinguts haurien comès al menys nou robatoris amb força en vuit mesos, entre abril i novembre de l'any passat, a Catalunya. La investigació va començar precisament a l'abril, després d'un robatori a una empresa a Fornells de la Selva i ha culminat amb la detenció, acusats de pertinença a grup criminal, falsedat documental i robatoris de vehicles.

Els agents també van intervenir dos dels vehicles sostrets, valorats en 100.000 euros. Ha estat una operació complexa, ja que els detinguts tenien coneixement de les tècniques policials i prenien grans mesures d'autoprotecció. A més, dominaven les eines per forçar caixes fortes i anul·lar alarmes, a més de ser experts en sostracció de vehicles d'alta gamma, amb els quals es desplaçaven abans i després dels robatoris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.