A presó l'autor d'un robatori en una farmàcia de Sant Cugat

El lladre va ser identificat per un policia local fora de servei


  • Comparteix:

Un agent fora de servei va fer possible la detenció / Foto: Ajuntament

Un agent fora de servei va fer possible la detenció / Foto: Ajuntament

Ingressa a presó l'autor d'un robatori comès dissabte passat amb arma blanca a una farmàcia de Sant Cugat. Un policia local fora de servei va identificar al dia següent l'individu en una actuació de la Policia Local de Rubí. Després de presentar-se als agents, el policia santcugatenc va comprovar que es tractava del mateix home que va ser enregistrat per les càmeres de videovigilància de la farmàcia. Després de passar a disposició judicial, l'autor del robatori ha ingressat a la presó per aquest i altres robatoris violents a la comarca.

La detenció es va efectuar amb una unitat dels Mossos d’Esquadra responsable de la investigació d’aquest robatori. Aquesta identificació i detenció forma part dels operatius coordinats entre la Policia Local i els Mossos de Sant Cugat per a la prevenció dels delictes contra el patrimoni.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.