L'escola Thau guanya el primer premi del Festival Clipmetratges de Mans Unides

Els alumnes de 4t d'ESO del centre han revalidat el guardó que ja van aconseguir l'any passat


  • Comparteix:

Els alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Thau amb el guardó / Foto: Thau Sant Cugat

Els alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Thau amb el guardó / Foto: Thau Sant Cugat

Els alumnes de 4t d'ESO de l'assignatura d'Arts Escèniques de l'Escola Thau Sant Cugat han estat guardonats amb el primer premi del Festival de Clipmetratges de l'ONG Mans Unides. El seu vídeo 'Ofegada' ha estat escollit entre els més de 1.000 clips presentats per centres educatius de tot l'Estat en una 10a edició que ha posat el focus en les desigualtats existents entre homes i dones i en la promoció de la igualtat de gènere com a base d'un desenvolupament humà integral i sostenible. D'aquesta manera, el centre santcugatenc revalida el guardó que ja va aconseguir l'any passat.

El professor de l'optativa d'Arts Escèniques de l'escola, Xavi Far, ha explicat a Cugat.cat que amb aquest vídeo volien 'fer mirar als ulls a una noia que s'està ofegant' com a metàfora de la situació que viuen les dones a la societat i fer a l'espectador partícep del problema.

En els darrers set anys, l'Escola Thau ha aconseguit dos primers i dos segons premis a nivell estatal i quatre guardons d'àmbit català.




Xavi Far

Volíem fer mirar als ulls a una noia que s'està ofegant i que algú l'està empenyent. A més s'escolten les veus que fan que la noia estigui en aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.