Tallats durant quatre mesos els carrers de Santa Anna i de la Fàbrica


  • Comparteix:

El carrer de Santa Anna serà de plataforma única / Foto: Cugat Mèdia

El carrer de Santa Anna serà de plataforma única / Foto: Cugat Mèdia

El carrer de Santa Anna i un tram del carrer de la Fàbrica estan tallats des d'aquest dilluns i durant quatre mesos per obres de millora i reconversió en vies prioritàries per a vianants. Es renovarà el clavegueram, les xarxes d'electricitat i telèfon i es pavimentarà amb plataforma única per integrar-los als carrers del voltant. Mentre durin les obres es garantirà, en la mesura del possible, l'accés als aparcaments privats de la zona. L'itinerari alternatiu per arribar a la plaça de Pep Ventura serà pels carres de la Indústria i de Sant Esteve.

Els treballs tenen un pressupost d'uns 210.539,44 euros i va a càrrec de l'empresa Voracycs SL. A més, es renovarà també l'enllumenat públic i es col·locarà nou mobiliari urbà i jardineria. Un cop acabin les obres, s'instal·larà un punt de control d'accés de vehicles a la cruïlla entre els carrers de Santa Anna i d'Abat Armengl per restringir la circulació en tot l'àmbit.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.