La Tartaleta i cafè clàssic d'El Crustó, millor tastet del Sant Cugat Ve de Gust 2019

Ha obtingut 135 dels 436 vots emesos al concurs


  • Comparteix:

Imatge del tastet guanyador / Foto: Premsa Ajuntament

Imatge del tastet guanyador / Foto: Premsa Ajuntament

El Crustó s'ha endut el reconeixement de millor tastet del Sant Cugat Ve de Gust 2019 amb la seva tartaleta i cafè clàssic. 436 persones han participat en la votació, que ha tingut lloc entre el 5 i el 10 de maig i en què hi participaven 31 establiments. El tastet d'El Crustó ha aconseguit 135 vots emesos al web del certamen, organitzat per l'Ajuntament i per la Fundació Sant Cugat Actiu.

Durant l'acte de lliurament del reconeixement també s'han entregat 10 premis gastronòmics sortejats entre totes les persones que han participat al concurs. Ametller Origen, Cal Tet, Delicatessen Argentina, El Cafè del Portal, El Crustó, El Dehesa, Kimo Restaurant, Kombu, La Vermuteria i Restaurant Le Ciel són els establiments que han facilitat els premis.

Reconeixement a la trajectòria
El Tastets del Ve de Gust també ha servit per posar en valor la trajectòria de comerços vinculats a la restauració. En aquesta ocasió s'ha premiat Gasull & Claramunt i la Vermuteria.

El Ve de Gust 2019 ha omplert la ciutat del 5 al 12 de maig de tapes, tastos de vins, mercats i actuacions musicals en, principalment, quatre espais diferents: la Plaça de l'U d'Octubre, el Celler Modernista, la plaça de Sant Pere i la plaça de l'Om.

Aquesta iniciativa té com a objectius posar en valor l’enogastronomia de la ciutat i visualitzar el sector del comerç associat a la mateixa, tot donant a conèixer l’alt nivell de restauradors, pastissers, forners, baristes i comerços locals.

El certament compta amb la col·laboració de Sant Cugat Comerç i el suport de la Diputació, Creactiva i INCAVI (Institut Català del Vi).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.