La UIC presenta un manual d'osteologia amb una innovadora metodologia d'estudi


  • Comparteix:

La doctora Marian Lorente és l'autora del llibre

La doctora Marian Lorente és l'autora del llibre

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ha presentat un nou Manual d'Osteologia, que ofereix una innovadora metodologia per facilitar l'estudi dels ossos per nivells de dificultat. El llibre, elaborat per la doctora Marian Lorente, està dirigit a alumnes de les diferents titulacions de Ciències de la Salut.

L'Àrea d'Estructura i Funció del Cos Humà de la UIC, amb seu a l'Hospital General de Catalunya, ha presentat aquest nou 'Manual d'Osteologia', amb l'objectiu d'oferir una metodologia centrada en l'alumne per estudiar l'anatomia humana.

El nou manual explica cadascun dels ossos que conformen l'esquelet humà per nivells de dificultat, tenint en compte que les titulacions de Ciències de la Salut tenen diferents necessitats. Ho explica la seva autora, la doctora Marian Lorente.

Marian Lorente

Per exemple, un alumne d'infermeria necessita unes nocions bàsiques, però un cirurgià o un odontòleg necessiten un grau de dificultat més gran.


La nova guia d'osteologia per als estudiants especifica uns objectius generals i altresmés específics, i inclou una sèrie de preguntes d'autoaprenentatge.

El manual ja ha rebut les primeres sol·licituds per ser traduït a l'italià i l'anglès i ha estat recomanat a les facultats de Salamanca i València.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.