Famílies de la Floresta reivindiquen de nou un camí escolar segur

Tenen previst començar una recollida de signatures per pressionar l'Ajuntament en una reivindicació que ve de lluny


  • Comparteix:

Una vintena de persones ha tornat a reivindicar aquest divendres al matí un camí escolar segur a la Floresta. En una concentració a la rotonda entre la carretera de Vallvidrera i el camí de Can Pagan que ha tallat la circulació, han demanat de nou mesures per pacificar el trànsit a la zona.

Asseguren que arribar a l'escola La Floresta és 'perillós', en un creuament per accedir a la C-16, i consideren que cal actuar-hi amb urgència. De fet, una de les concentrades i expresidenta de l'AFA de l'escola, Xènia Amorós, explica que fa 10 anys que ho reclamen i que, tot i alguna millora, 'cal acabar-ho'.

Seguiran tallant la via cada divendres al matí fins que obtinguin resposta per part de l'Ajuntament. I en aquest sentit, ja treballen en una recollida de signatures entre els veïns per fer més pressió al consistori. Ho ha explicat l'actual presidenta de l'AFA, Elena Carcelén. Tot plegat per poder anar a peu fins a l'escola de forma segura.




Xènia Amorós

Ja fa més de 10 anys es va començar a pavimentar i ampliar el carrer, però cal acabar-ho. Des de diverses generacions tenim clar que la seguretat no és un joc i els camins escolars han de ser un compromís de l'Ajuntament.

Elena Carcelén

Hem de reivindicar d'aquesta manera un camí segur. Hi ha hagut molts accidents i ni els nanos ni les famílies s'atreveixen a creuar, és impossible. I seguirem sortint fins que no tinguem alguna resposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.