La Taula de Discapacitats fa públic un manifest per conscienciar dels problemes que pateixen les persones amb minusvalideses


  • Comparteix:

Avui se celebra el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat

Avui se celebra el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat

Amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, que se celebra avui, la Taula per a la Discapacitat conjuntament amb la regidoria de Sanitat i Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Cugat han fet públic un manifest sota el lema 'La discapacitats: una realitat'. L'objectiu és conscienciar als sacugatencs dels diferents problemes que pateixen les persones amb minusvalideses.

Sota el títol 'La discapacitats: una realitat' la Taula de discapacitat de Sant Cugat llença un manifest pensat per fer reflexionar a la gent sobre les dificultats que pateixen les persones amb minusvalideses i de quina manera podem contribuir a evitar alguns dels entrebancs amb que es troben en la seva vida diària.

Des de la Taula de discapacitats volen fer arribar al màxim de gent possible i sobretot a l'Administració de que es cada dia es dificulta la vida dels discapacitats, i que és necessari conscienciar-se de les problemàtiques amb les que viuen aquestes persones. Ho explica, Sara Bertran, coordinadora de la Taula de discapacitats de Sant Cugat.

Sara Beltran

Hem pensat fer una reflexió per fer entendre a la gent i sobretot a l'Administració de que es difculta la vida als discapacitats. Creiem que l'Administració ha de fer més, encara que som conscients de que costa.


Amb tot, però des de l'organització no creuen amb aquest tipus de diades, ja que consideren que minusvalideses són una realitat que es viu cada dia i per això, no pensen muntar cap activitat especial per dia internacional de les persones amb discapacitat. Sara Bertran explica que la campanya la fan al dia a dia. L'escoltem.

Sara Beltran

La discapacitat és una realitat i no es algo que aparegui només un dia a l'any. Està cada dia i hem de treballar per facilitar-lis la vida.


Així des de la Taula per a la Discapacitat intenten que les persones i sobretot els santcugatencs es conscienciïn de les problemàtiques que pateixen aquestes persones, perquè creuen que si un és conscient del que significa tenir discapacitats ajudarà molt més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.