La FP Agora Sant Cugat, guardonada als XVI Premis CAC a l'escola


  • Comparteix:

Pau Domingo, a l'esquerra, recollint el premi amb la resta de l'equip de 'El Barber' / Foto: Cedida

Pau Domingo, a l'esquerra, recollint el premi amb la resta de l'equip de 'El Barber' / Foto: Cedida

Alumnes de FP Agora Sant Cugat han rebut el primer i segon premi de la XVI edició dels Premis CAC a l'escola pels curtmetratges 'El Barber' i 'Normal'. 'El Barber' ha estat guardonat per la seva 'trama inquietant i innovadora', i 'Normal' per la 'sensibilització i respecte amb els quals tracta la diversitat i identitat sexuals'. Entre els guardonats hi ha l'estudiant Pau Domingo, que aquest curs s'ha format a Cugat Mèdia com a estudiant d'FP Dual de l'Agora Sant Cugat.

Domingo, que ha estat el director d''El Barber', ha explicat a Cugat Mèdia que rebre el guardó ha estat 'un honor' fruit d'una feina que la resta de companys i ell han desenvolupat durant prop d'un any.

Els dos guardons a projectes de la FP Agora Sant Cugat arriben després que un altre curtmetratge dels alumnes de primer de 'Realització de Projectes Audiovisuals i Espectacles' i de 'So per Audiovisuals i Espectacles' del centre fos guardonat al desembre. En aquella ocasió, el curt distingit va ser 'Sense Nom', coguanyador de la IV edició del Premi Josep Serra i Estruch del Col·legi Professional de l'Audiovisual Català (CPAC). De fet, des que l'Àgora Sant Cugat va començar a impartir aquests cicles formatius, tres dels quatre curmetratges realitzats pels alumnes han estat premiats.






Pau Domingo

Un gran honor ja que té una feina darrere que hem desenvolupat durant prop d'un any i representa un reconeixement molt gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.