Tres propostes per descobrir l'Arxiu Municipal

Sant Cugat se suma al Dia Internacional dels Arxius amb un programa d'activitats


  • Comparteix:

Imatge de l'Arxiu municipal / Foto: Lluís Llebot

Imatge de l'Arxiu municipal / Foto: Lluís Llebot

L'Arxiu Municipal s'obre a la ciutadania per acostar la seva tasca de conservació i divulgació. Amb motiu del Dia Internacional dels Arxius, que es commemora el 9 de juny, l'equipament proposa tres activitats destinades a tots els públics. El programa inclou un taller familiar, una jornada de portes obertes i l'Hora del conte.

Activitats programades:
  • Dissabte 8 de juny a les 11.30h Taller 'L’Ot del paperot i el seu arxiu'. Punt de sortida davant l'ajuntament. Les entrades es poden recollir a partir de les 10.30h a la recepció del Museu del Monestir. L'activitat proposa descobrir l'arxiu amb l'Ot i crear-ne un arxiu propi, així que els participants poden portar els seus propis documents.
  • Dissabte 15 de juny a les 11h Portes obertes a l'Arxiu Municipal. Una visita per les instal·lacions. Les places són limitades i es poden formalitzar les inscripcions a arxiu@santcugat.cat.
  • Dimecres 26 de juny a les 18h Hora del conte: de l'oblit a la memòria. La proposta té lloc al Vilab-Celler Modernista. Les places són limitades i es poden formalitzar les inscripcions a arxiu@santcugat.cat.

    El 9 de juny és el Dia Internacional dels Arxius coincidint amb la data de la fundació del Consell Internacional d'Arxius (CIA/ICA) el 1948.


    • Comparteix:

  • OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.