Les inscripcions per al Concurs d'arrosos de Festa Major s'obren aquest dimarts a l'Ateneu

És habitual que les places s'exhaureixin el mateix dia que s'obren


  • Comparteix:

Les inscripcions al concurs s'obren aquest dimarts / Foto: Localpress

Les inscripcions al concurs s'obren aquest dimarts / Foto: Localpress

El període per inscriure's al 39è Concurs d'arrossos, una de les activitats més multitudinàries de la Festa Major, comença aquest dimarts a les nou del matí, a l'Ateneu. S'obren places per a 225 paelles i les inscripcions s'han de formalitzar de manera presencial abans del 14 de juny en l'horari d'oficina de l'entitat, de nou a dos quarts de dues del matí i de quatre a set de la tarda.

El tradicional Concurs d'arrossos serà diumenge 30 de juny a la Rambla del Celler. El preu de la inscripció és d'un euro per persona i la recaptació es destinarà a Càritas Sant Cugat. Enguany, però, s'ha incorporat un dipòsit obligatori de cinc euros per cadira, 25 per taula i els habituals 10 euros pels tres peus que serà retornat un cop es torni tot el material en condicions.

El dipòsit serà retornat íntegre un cop es torni tot el material en condicions. Aquest pagament es realitzarà el dia de la inscripció o el mateix dia de l'arrossada.

És habitual que les places s'exhaureixin el mateix dia que s'obren les inscripcions. L'any passat es van esgotar en 36 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.