El Rotary, l'Ateneu i Lluís Ribas uneixen esforços per finançar 15.060 vacunes contra la pòlio

La recaptació s'ha fet gràcies al sorteig d'un quadre del Monestir de l'artista santcugatenc


  • Comparteix:

Imatge del quadre sortejat / Foto: Lluís Ribas

Imatge del quadre sortejat / Foto: Lluís Ribas

El Rotary Club, l'Ateneu Santcugatenc i l'artista Lluís Ribas han unit esforços per recaptar fons per finançar la compra de 15.060 vacunes contra la pòlio. La recaptació s'ha fet gràcies al sorteig del quadre del Monestir que Ribas va pintar el maig passat durant una 'masterclass' a l'Ateneu. L'entrada a la sessió era gratuïta, però per participar al sorteig s'havia de comprar una butlleta solidària de cinc euros. La butlleta guanyadora s'ha donat a conèixer aquest dimarts durant una conferència del mateix artista sobre art solidari en el marc del Cercle d'Arts de l'Ateneu.

L'artista ha agraït la participació dels assistents que han fet possible que '15.000 nens no pateixin la pòlio'. Ribas ha recordat que aquesta malaltia està a punt de ser erradicada i que espera que amb iniciatives com aquesta 'desaparegui completament del món'.

La campanya ha estat coordinada pel Rotary Club Sant Cugat, l’Espai Lluís Ribas i l’Ateneu Santcugatenc i compta amb l'aportació que la Fundació Belinda i Bill Gates fan al Rotary Club.


Lluís Ribas

Només hi ha dos països que tenen polio. Estem a punt d'erradicar-la. Amb aquest projecte hem aconseguit que 15.000 nens del món no agafin aquesta malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.