Una jornada de l'Hospital General aborda les novetats en l'estudi del vertigen


  • Comparteix:

L'HUGC acull aquest divendres la jornada / Foto: Web Hospital General

L'HUGC acull aquest divendres la jornada / Foto: Web Hospital General

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) es converteix aquest divendres en el punt de referència per a otorrinolaringòlegs i neuròlegs interessats a abordar el vertigen des de diferents perspectives. La jornada, que arrencarà a dos quarts de deu del matí i s'allargarà fins a les cinc de la tarda, donarà a conèixer les innovacions més recents en l'estudi d'aquesta alteració en l'equilibri com, per exemple, la tècnica del Vídeo-Head Impulse Test, que permet un registre vídeo assistit del Reflex vestíbul-ocumolotor (RVO). Una alternativa que ha augmentat la sensibilitat i la precisió en l'exploració clínica.

La jornada, a càrrec del doctor Eusebi Matiñó, responsable de la Unitat de Vertigen del Servei ORL del HUGC es presenta com una sessió multidisciplinar en què també s'oferiran tallers pràctics en àmbits com proves de l'impuls cefàlic i proves oculomtores i posicionals.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.