Amor a les xarxes: coneix un santcugatenc en un avió i el busca per Instagram


  • Comparteix:

La Cristina, al mig, amb les seves cosines / Foto: Cedida

La Cristina, al mig, amb les seves cosines / Foto: Cedida

Encara no sap si va ser amor però no vol passar-se la vida preguntant-s'ho. Això és el que ha empès la Cristina, una dona de Deltebre, que el 9 de maig passat va coincidir amb un home que viu i treballa a Sant Cugat en un vol amb destinació a Praga. La Cristina, que viatjava acompanyada de dues cosines, ha engegat amb una d'elles una 'campanya' a Instagram per trobar el santcugatenc a qui no va preguntar el nom, ni tampoc demanar el número de telèfon.

Admès aquest flagrant error en el temps del 2.0, la Cristina ha creat el perfil @olgaicristina per localitzar el desconegut. La història arrenca amb diversos creuaments de mirades en el vol d'anada, sense que ella s'armés de coratge per anar-hi a parlar. Després de diversos dies intentant coincidir amb ell a Praga, sense saber si era català o txec, la deltebrenca el veu a la cua per pujar a l'avió de tornada a Barcelona, el 12 de maig.

En aquesta ocasió, la Cristina no va desaprofitar l'oportunitat i va parlar amb el santcugatenc, nascut a Calafell, mentre feien cua. Segons ha explicat la Cristina a Cugat Mèdia, els dos van quedar en veure's després d'aterrar a la zona d'equipatges. Es tracta d'un home alt i prim, amb cabell castany i amb una edat entre els 30 i els 35 anys.

Piruetes del destí van fer que ella i les cosines es perdessin a l'aeroport d'el Prat i no trobessin on es recullen les maletes. Quan van arribar-hi, el santcugatenc no hi era. Llavors la deltebrenca va encetar una cerca durant un mes a les xarxes socials per trobar aquest calafellenc que treballa i viu a Sant Cugat.

Ara prova sort a Instagram amb diverses publicacions. 'Potser mai no ens veurem, potser no és cap història d'amor de pel·lícula, però almenys no em quedaré amb la incògnita de saber què hauria passat si...', ha afirmat a Cugat Mèdia.

A la Cristina no l'importen, de moment, les dues hores de viatge per l'AP-7 que separen Sant Cugat de Deltebre. Caldrà veure si al final aquest relat esdevé una 'story' d'amor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.