Nostàlgia motoritzada a Sant Cugat

Més de 60 vehicles clàssics recorren la ciutat amb el 8è Ral·li Mas Gener - Monestir


  • Comparteix:

Les carreteres de Sant Cugat han viscut aquest diumenge un autèntic viatge enrere en el temps. La 8a edició del Ral·li Mas Gener - Monestir ha omplert els carrers de la ciutat i les carreteres de Vallvidrera i de la Rabassada d'una seixantena de vehicles clàssics que han fet recordar el passat del món del motor. Una iniciativa festiva per als amants dels cotxes i motos clàssics que l'organització, l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener, dóna per consolidada.

Vehicles luxosos, familiars, motocicletes i furgonetes han conformat una caravana que ha engegat la marxa a la plaça de Mas Gener i que l'ha finalitzat a la plaça d'Octavià. Grans i petits han pogut veure de prop aquests vehicles, història viva de l'automoció. 'A tots ens agrada l'automodelisme, tothom recorda el cotxe dels pares i de l'avi', explica el president de l'entitat organitzadora, Josep Lluís Lolo.

El Ral·li Mas Gener - Monestir va sorgir d'una conversa entre amics i ara ja està consolidat a Sant Cugat com una cita que connecta el passat amb el present, tot plegat a toc de botzina i amb la benzina deixant el seu rastre als carrers de la ciutat.




Josep Lluís Lolo

Promociona l'afició i fa que la gent que gaudeixi. A tots ens agrada l'automoció, tothom recorda els cotxes dels pares i dels avis.

Participants

És un motiu per treure els cotxes antics. / Puc ensenyar el meu cotxe. / L'any passat ja hi vam venir i va estar de conya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.