Els FGC funcionaran tota la nit per Festa Major

La línia S1 funcionarà totes les nits del 28 de juny a l'1 de juliol i l'Ajuntament reforçarà els autobusos des dels aparcaments dissuasoris


  • Comparteix:

Els FGC funcionaran tota la nit / Foto: Localpres

Els FGC funcionaran tota la nit / Foto: Localpres

FGC i els autobusos llançadora des dels aparcaments dissuasoris són l'alternativa principal de mobilitat per no acostar-se en cotxe a la Festa Major. La línia S1 de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) funcionarà ininterrompudament les nits de divendres i dissabte, coincidint també amb les festes grosses de Rubí i Terrassa, mentre que l'Ajuntament ampliarà el servei d'autobusos que uneixen el centre amb els aparcaments de l'estació de Rodalies i de l'avinguda de Roquetes, que s'adaptaran a la duració de les activitats.

Des del 28 de juny fins l'1 de juliol, a la línia S1 hi circularà un tren per hora durant tota la nit, en els dos sentits passaran quan passin cinc minuts de l'hora en punt. Per altra banda, la freqüència de l'autobus llançadora, que funcionarà a partir de l'horari de les activitats de Festa Major, serà d'entre 10 i 20 minuts amb parades a l'avinguda de Roquetes, a l'estació de Rodalies, al Monestir i a la plaça del Celler.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.