El CDR, 'profundament crític' amb el pacte de govern de Sant Cugat

El col·lectiu assenyala que està 'ben allunyat' de ser un 'pacte d'esquerres' o un 'pacte de ciutat'


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, els alcaldables del PSC, ERC-MES i la CUP-PC amb l'acord / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta, els alcaldables del PSC, ERC-MES i la CUP-PC amb l'acord / Foto: Cugat Mèdia

El CDR de Sant Cugat critica 'profundament' l'acord de govern entre ERC-MES, el PSC i la CUP-PC i assegura que seguirà 'de prop' la seva tasca per 'assenyalar i fer front a les incoherències i retrocessos que comporti' quan calgui. En un comunicat, el col·lectiu explica que poden 'entendre' els motius de republicans i cupaires per pactar amb el PSC, però no comparteixen 'ni la manera en què s'ha dut a terme ni les renúncies que suposa'.

En aquest sentit, el grup assenyala que 'el PSC d'avui és el mateix que fa uns mesos exigíem que sortís del govern municipal pel seu suport al 155 i que és carceller de 9 presos polítics'. El CDR assegura que 'ja fa mesos' que la política dels partits independentistes ha fet un gir cap a 'la desmobilització' i que 'deixen enrere fer valer el resultat de l'1 d'octubre'.

També critiquen la voluntat de pacte de Junts per Sant Cugat amb els socialistes 'amb l'única voluntat de perpetuar-se en el poder' i rebutgen 'tota acció de blanquejament de la marca del PSC'.

Pel que fa a la manera, el CDR considera que 'un pacte de ciutat necessita d'un diàleg i consens ampli amb totes les entitats' que participen de la vida cultural, associativa i política del poble i que 'un pacte cuinat exclusivament als despatxos queda lluny de la possibilitat de debatre'. Aquestes 'pràctiques', de fet, segons el CDR 'van poder fomentar les lamentables actituds' viscudes al ple d'investidura de dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.