Veïns de la Floresta volen impulsar una associació per fomentar la integració dels MENA

El Casal de la Gent Gran de la Floresta ha organitzat una trobada amb menors no acompanyats de les Planes i Molins de Rei


  • Comparteix:

Veïns de la Floresta volen impulsar una associació per fomentar la integració dels menors estrangers no acompanyats (MENA) de les Planes i Molins de Rei al territori. Amb l'objectiu de treballar per una completa assimilació intercultural al barri, el Casal de la Gent Gran de la Floresta ha organitzat aquest dissabte una jornada festiva amb usuaris dels centres que gestionen l'acollida de les persones nouvingudes. El Parc de les Dones ha acollit un torneig de petanca, un taller de malabarismes i un dinar popular com a primeres activitats d'una cita que vol ser 'la primera pedra' perquè l'associació sigui una realitat.

El membre del Casal de la Gent Gran Juan Merino ha explicat que la idea de l'associació neix amb l'objectiu de fer 'un servei a la comunitat' i crear una xarxa que permeti que aquests MENA s'integrin a la societat. Merino també ha explicat que ja han parlat amb usuaris dels centres i que es mostren 'molt interessats'.

Abans del dinar popular de cuscús, s'han dut a terme una sèrie de ponències a càrrec de Neus Arnal, educadora social; Aziz Baha, membre de Casa Amaziga; i Adrià Farré, educador social del centre Can Banús.




Juan Merino

És una associació per integrar els MENA dins la societat. Creiem que fem un servei a la comunitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.