El concurs d'arrossos, una de les cites més esperades de la Festa Major de Sant Cugat

Ja carbura la 39a edició d'una de les activitats més multitudinàries i consolidades de la festa grossa


  • Comparteix:

El concurs d'arrossos de Festa Major de Sant Cugat arriba a la 39a edició / Foto: Cugat.cat

El concurs d'arrossos de Festa Major de Sant Cugat arriba a la 39a edició / Foto: Cugat.cat

La 39a edició del concurs d'arrossos, a càrrec dels Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia, donarà el tret de sortida aquest diumenge com una de les activitats més esperades de la Festa Major. Les inscripcions per participar-hi es van exhaurir en dues hores a l'Ateneu, on 225 grups van aconseguir una plaça per la seva paella a la Rambla del Celler. És l'activitat estrella del diumenge de Festa Major, plenament consolidada a la ciutat, que aplega amics i família en una jornada d'àpat, música i companyonia que es manté malgrat l'onada de calor.

DECARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Una de les novetats de la 39a edició era un dipòsit obligatori de cinc euros per cadira, 25 per taula i els habituals 10 pels tres peus. Finalment, aquest dipòsit no es farà per problemes amb les entitats bancàries.

El preu de la inscripció que han pagat els 225 grups que hi participaran, d'un euro per persona, es destinarà a Càritas Sant Cugat. Les entrades es van exhaurir a l'Ateneu tot i que lluny del temps rècord d'altres edicions, la gestió de les fiances per al material va endarrerir el procés.

La jornada donarà el tret de sortida a les deu del matí del diumenge amb el lliurament del material als grups, que podran recollir-lo a la Rambla del Celler fins les onze del matí. A partir de la una del migdia els concursants posaran fil a l'agulla a la cuina, a la gresca i al gaudi amb una de les activitats estrella dela Festa Major.

Amb la panxa plena, a les quatre de la tarda, The Killing Hits amenitzaran el final de la jornada amb el popular Ball de l'arròs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.