El concurs d'arrossos finalment no exigirà cap fiança als participants

L'entitat ha tingut problemes amb el banc i ha decidit retornar els dipòstis


  • Comparteix:

El concurs d'arrosos tindrà lloc diumenge / Foto: Localpres

El concurs d'arrosos tindrà lloc diumenge / Foto: Localpres

El concurs d'arrossos de Festa Major finalment no exigirà cap dipòsit per a taules i cadires als participants. En un comunicat aquest dimarts, l'entitat organitzadora, Amics Veterans de la Penya Regalèssia, ha explicat que han tingut problemes amb l'entitat bancària a l'hora de gestionar els dipòsits i per això enguany han decidit retornar la fiança als inscrits. Segons expliquen, l'import ja s'ha retornat als que el van pagar amb targeta de crèdit o dèbit, i diumenge es retornarà presencialment als participants que ho van fer en efectiu.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

La intenció de l'entitat era cobrar un dipòsit obligatori de cinc euros per cadira, 25 euros per taula i els habituals 10 pel trípode del paeller amb un mètode semblant al de les empreses de lloguer de cotxes: bloquejant l'import de la targeta de crèdit i retornant-lo directament una vegada el material cedit es lliurés en condicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.