'Missatge de tranquil·litat' de Mireia Ingla davant el descens dels delictes a Sant Cugat

L'alcaldessa ho ha anunciat en una entrevista a La Xarxa, després de la reunió amb el director de Seguretat de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Mireia Ingla, al centre, al plató del 'Notícies en Xarxa' / Foto: La Xarxa

Mireia Ingla, al centre, al plató del 'Notícies en Xarxa' / Foto: La Xarxa

La seguretat és 'una prioritat' per al nou govern de Sant Cugat i un dels primers aspectes amb els quals es van posar d'acord els tres partits que els conformen. Ho ha assegurat l'alcaldessa, Mireia Ingla, en una entrevista a la Xarxa en què ha anunciat que els delictes i, concretament, els robatoris amb força a domicilis, han baixat a la ciutat aquest any.

Segons dades del Ministeri d'Interior del primer trimestre de 2019, aquest tipus de delictes s'han reduït un 47,3% respecte el mateix període del 2018, passant de 184 a 97. En total, les infraccions penals han baixat un 7% a Sant Cugat durant aquest període, 1.117 el 2018 a 1.039 el 2019.

Ingla ha reconegut que en el darrer any de mandat l'anterior govern del PDeCAT-Demòcrates 'ha posat sobre la taula mesures' per millorar la situació. L'alcaldessa ha assegurat que seguiran treballant en el mateix sentit i amb la col·laboració de totes les forces.

Ha donat un 'missatge de tranquil·litat', això sí, a la ciutadania. 'Les xifres comencen a estar controlades', ha explicat Ingla, que aquest dimarts s'ha reunit amb el director de Seguretat de l'Ajuntament, Jaume González.

També ha anunciat que posaran 'tots els recursos necessaris' en matèria de seguretat. En concret, ha promès 'més efectius' policials i també aportar 'noves maneres de veure la seguretat', com la policia 'verda' o la 'de barri'.


Mireia Ingla

En aquest darrer any el govern convergent ha posat sobre la taula moltes més mesures i més col·laboració entre cossos policials. Ens hi hem de posar tots en temes tan delicats i sensibles per a la ciutadania. Donar un missatge de tranquil·litat perquè les xifres estan controlades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.