Foc, ball i música a les activitats de cultura popular d'aquest divendres


  • Comparteix:

Les danses tradicionals, protagonistes / Foto: Ajuntament

Les danses tradicionals, protagonistes / Foto: Ajuntament

La cultura popular es concentrarà aquest divendres a la franja de tarda-nit i proposa tres activitats itinerants que prendran el centre de la ciutat amb balls, música i foc. Les primeres seran les danses tradicionals, de la mà de la novena Trobada de Balls i Entremesos d'Arreu de Catalunya a partir de les set. Els més petits dels Diables els prendran el relleu amb el seu correfoc infantil a dos quarts de nou i ja entrada la matinada, a la una, l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat animarà el seguici nocturn, que sortirà a la una d'Octavià.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

19.00 - 9a Trobada de Balls i Entremesos d'arreu de Catalunya, sortida a la plaça dels Quatre Cantons i arribada a la plaça d'Octavià.

20.30 - Correfoc infantil i jove de Festa Major, sortida des de la plaça d'Octavià i cercavila pels carrers de la ciutat. Davant el risc d'incendi, s'ha registringit l'ús de pirotècnia aèria. Tampoc participaran les colles convidades.

01.00 - Seguici nocturn, a la plaça d'Octavià, amb l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i bases electròniques a càrrec de Marcel Casellas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.