El Muntanyenc recorda en el seu pregó 75 anys d'implicació i transversalitat a Sant Cugat

Societat

Publicat el 27/jun/19 per Anna González

El Club Muntanyenc ha posat en valor els seus 75 anys d'història en un pregó que ha repassat passat, present i futur de l'entitat. Des de les primeres iniciatives fins al gruix d'activitats i seccions que actualment donen forma a una de les entitats més arrelades de la ciutat. Tres membres del club, Nacho Gonzalvo, Clara Fernández i Amalia Roig, han estat els encarregats de donar veu al club, això sí, amb rima i humor. Tant els pregoners com l'alcaldessa, Mireia Ingla, han recordat el santcugatenc Raül Romeva, en presó provisional.


MIRA-HO A CUGAT TV

DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Acompanyats de les autoritats al balcó de l'ajuntament, la lectura ha posat èmfasi en la implicació i la transversalitat del club, que ha aprofitat l'honor de ser pregoner per convidar tots els santcugatencs a viure la Festa Major.

Així ha donat el tret de sortida una Festa Major que l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha atribuït a les entitats, com el CMSC, i a la gent. 'Aquesta ciutat és el que és gràcies a les seves entitats, gràcies a la gent que hi viu i aquest és el tresor més gran que tenim i mai hem de deixar perdre'. A més, ha reiterat la tolerància zero de Sant Cugat amb les agressions masclistes.

Reivindicació
A més de l'alcaldessa i els pregoners, alguns dels regidors i dels assistents també han tingut un record per als dirigents en presó provisional, entre ells el santcugatenc Raül Romeva. Tant al balcó com a la plaça s'han pogut veure cartells on es podia llegir 'Us volem a casa'.






DECLARACIONS

Nacho Gonzalvo

El Club Muntanyenc bressol d'entitats a la plaça d'Octavià, on l'Esbart va començar. A la plaça de Barcelona els primers castells es van aixecar. De socis del club els primers Diables, Geganters i el dissenyador del Joan i la Marieta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Mireia Ingla

Aquesta ciutat és el que és gràcies a les seves entitats i les seves persones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio