La música i la llum, protagonistes en la inauguració de la Desplaça Jove

El concert del grup Beta i l'espectacle 'L'Exèrcit de la Llum' dels Brodas Bros enceten les activitats al parc de Ramon Barnils


  • Comparteix:

Les propostes juvenils de la Festa Major han donat el tret de sortida aquest dijous amb la inauguració de les activitats a la Desplaça Jove al parc de Ramon Barnils. A l'espai, on la gresca i la música prendran especial protagonisme, s'hi concentraran durant els quatre dies de festa grossa bona part de les activitats per al públic adolescent i jove.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

L'esport i els jocs de taula han estat els primers en donar-se cita a la Desplaça Jove. Després d'un torneig de bàsquet i de mini handbol, l'espai ha estat l'escenari d'un torneig de Catan que ha aplegat una vintena de participants. El sol i la calor sufocant que s'està vivint arreu del territori ha provocat que el parc de Ramon Barnils hagi estat poc transitat fins a la inauguració de la Desplaça a les deu de la nit.

El concert del grup Beta, guanyador del DesPerta 2018, ha estat l'encarregat d'encetar la festa a l'espai a dos quarts d'onze de la nit. Un altre dels protagonistes del primer dia de Festa Major a la ciutat han estat els Brodas Bros, que amb el seu espectacle lumínic 'L'Exèrcit de la Llum' han fet vibrar els espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.