Clam a la FMA contra l'emergència climàtica: 'Hem d'actuar ja!'

Fridays4Future han donat el tret de sortida a la FMA amb el seu pregó


  • Comparteix:

La FMA ha engegat aquest dijous una nova edició subratllant el seu caràcter políticament i socialment compromès. Ho ha fet per partida doble: per una banda amb el pregó dels joves de Fridays4Future, que han insistit en la necessitat d'afrontar 'ja' l'emergència climàtica. De l'altra, la mateixa organització de la gresca ha alçat la veu contra qualsevol actitud masclista.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Des de la FMA, a més, s'ha tret pit perquè la gresca sigui possible malgrat els desencontres amb l'Ajuntament. La festa se celebra al parc de Ramon Barnils, a pocs metres d'on s'havia celebrat fins ara. L'organització ha tornat a assenyalar motius polítics pel que fa a l'origen la polèmica i ha ironitzat sobre el govern municipal del mandat passat: 'La FMA es queda; ells no es queden'.

Activitats com un concurs de graffiti, el clàssic sopar de pintxos d'Arran i un ventall de concerts han encès la metxa de quatre dies de gresca alternativa.




Anna Sala

La gràcia de la FMA és que, a part que sigui un espai autogestionat, i s'ha de posar en valor tot el que hem fet per consolidar el projecte, és la diversitat d'activitats que s'hi troben.

Fridays4Future

Hem de deixar de dubtar, de debatre, de repensar-nos les coses. Hem d'actuar ja! Si alguna cosa tenim en comú és el nostre planeta, la Mare Terra, que ens ha donat la vida en aquest espai increïble, on hem estat capaços de conviure i ser feliços.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.