La caseta de Festa Major del CPA ja 'taconea'


  • Comparteix:

Flamenc, sevillanes, rumba, pop i bona gastronomia. Aquesta és la recepta de la caseta de Festa Major del Centro Popular Andaluz (CPA) de Sant Cugat, que un any més ja 'taconea' per la festa grossa. El recinte, ubicat una vegada més a Josefina Mascareñas, ha donat el tret de sortida a la festa aquest dijous amb les actuacions dels grups de ball del centre, que han mostrat el treball fet durant el curs. Entre els temes ballats, un de Rosalía, amb què les alumnes han mostrat el seu 'arte'.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Per a l'entitat, la caseta és la seva 'posada de llarg'. 'És un trosset d'Andalusia a Sant Cugat', ha reivindicat el president del CPA, Miquel Jiménez. També ha destacat l'aposta que enguany han fet per la gastronomia, especialment la que no conté gluten pels celíacs com cervesa i patates fregides.

Una altra de les novetats, l'eliminació del 'potaje' per la calor i l'organització d'una paella dissabte gratuïta per als socis i els majors de 65 anys, així com un 'guateque' del anys 80 divendres a la nit.

'Sóc andalusa i a la caseta m'hi sento com a casa. Se me'n van els peus', diu la Mela Virgili, una assistent habitual a l'espai. Un altre habitual, en Josep Lozano, destaca la transversalitat de l'espai i el seu caliu: 'És una festa oberta a tothom'.

La caseta ha estat inaugurada aquest dijous per l'alcaldessa, Mireia Ingla, que ha destacat la tasca cultural i social del centre. Jiménez li ha agraït l'assistència i li ha demanat que l'entitat segueixi mantenint l'espai a Josefina Mascareñas. Ingla s'hi ha compromès, així com a fer aparèixer l'entitat al vídeo promocional de la Festa Major de l'any vinent. Un aspecte que també li ha reclamat Jiménez.




Miquel Jiménez

Bona gastronomia, molt bon ambient. Al final es tracta de fer ciutat.

Assistència

Em sento com a casa. Se m'en van els peus en ballar. / És una caseta oberta a tothom que vulgui venir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.