350 persones gaudeixen de bons vins i bona música per fer front a les altes temperatures

El 20è Tast de vins amb ritme s'ha estrenat al Celler Modernista


  • Comparteix:

El Tast de vins amb ritme, organitzat per Vins Noé, ha aplegat 350 persones en una 20a edició que estrenava ubicació i canvi de dia. Així, el Celler Modernista pren el relleu al Claustre del Monestir en una proposta que s'ha celebrat aquest divendres i no dissabte, com era habitual. Tot plegat no ha impedit que s'exhaurissin tots els tiquets disponibles.



El gerent de Vins Noé, Ton Lladó, ha explicat a Cugat Mèdia que el Celler Modernista és un espai idoni per a la cultura vitivinícola. Tot i així, proposa que de cara a l'any vinent aquesta ubicació s'alterni amb l'anterior, el Monestir.

La vetllada ha estat amenitzada pel duet santcugatenc Claes Magnet i Alba Cayuela, artistes reconeguts al circuit de música local.

En aquesta 20a edició del Tast de Vins, han participat els cellers Caves Nadal (Penedès), Vinyes d'Olivardots (Empordà), Bodegas Luzón (Jumilla), Celler Laurona (Montsant), Celler Can Tiques (Penedès), Marco Abella (Priorat), Contino (Rioja), Celler Bàrbara Forés (Terra Alta), Bodegas Vizcarra (Ribera de Duero) i Celler Sanromà (Tarragona). Cada celler ha aportat tres vins per tastar, així els assistents han pogut descobrir una carta formada per una trentena de vins i caves mimats des del primer moment de producció.




Ton Lladó

Són productors que normalment cuiden des de la vinya fins a la producció final. Són gent que saben el que fan i que darrera de cada projecte hi ha una història personal molt compromesa. D’alguna manera estem posant en valor la feina que fa la pagesia en aquest país que és molt gran.

Ton Lladó

Amb deu Graus menys haguéssim tingut una satisfacció molt més gran, el que passa que crec que l’espai també acompanya i que és un monument modernista dedicat al vi. Podria estar bé fer una cosa alternativa, un any al Monestir, un any aquí. Crec que la gent ha estat a gust i per tant això és el més important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.