La plataforma e-cristians s'instal·la amb força a Sant Cugat i promou accions a nivell local


  • Comparteix:

Una conferència del pare Lorin sobre el Llençol Sant, promoure a les escoles la formació cristiana i resar el rosari totes les tardes al Monestir són algunes de les accions que tirarà endavant la plataforma e-cristians a nivell local. A més, l'associació vol potenciar l'afiliació a la nostra ciutat.

La plataforma e-cristians a Sant Cugat comença la seva activitat a la nostra ciutat. De moment ja s'han afegit a la iniciativa de resar el rosari a l'església del Monestir i estan preparant una conferència sobre el Llençol Sant a càrrec del pare Lorin. A més, la plataforma prepara un acord amb les escoles locals per promoure la formació cristiana a través de la seva plana web. El membre d'e-cristians, Fernando de Salas, explica aquesta proposta de formació escolar.

Fernando de Salas

La iniciativa consiteix en la utilització per part de les escoles de Sant Cugat de la web d'e-cristians per aprofundir sobre temes cristians.


Aquestes propostes han sorgit d'una primera reunió d'e-cristians a Sant Cugat que té l'objectiu de potenciar l'afiliació a la plataforma a nivell local, però sense desvincular-se de la unitat de la associació. En aquest sentit, el membre de la plataforma e-cristians, Fernando de Salas, ha manifestat la seva satisfacció pels resultats obtinguts a la reunió.

Fernando de Salas

El primer Congrés es va celebrar fa 15 dies. Hem fet molta feina a la reunió i estem molt contents.


A la reunió, que va aplegar prop de les 30 persones, també es van tractar els temes i conclusions sorgits del primer Congrés d'e-cristians a Catalunya. Aquesta plataforma va néixer a través de la xarxa des de la plana www.e-cristians.net i actualment arriba a tots els territoris de parla hispana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.