La calor i el risc d'incendi afecten la programació de la Festa Major


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les activitats d'aigua de Festa Major / Foto: Premsa Sant Cugat

Imatge d'arxiu de les activitats d'aigua de Festa Major / Foto: Premsa Sant Cugat

Les altes temperatures i el risc d'incendi han provocat que la programació de la Festa Major es vegi alterada. Algunes activitats han quedat anul·lades, mentre que altres s'han modificat.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Dissabte
L'Estovallada s'ha anul·lat aquest dissabte al matí. Una activitat que es feia entre la una del migdia i les cinc de la tarda al Parc central. També s'ha anul·lat la FMA Familiar que s'havia de fer des de dos quarts de dotze del matí fins a dos quarts de dues del migdia a la Rambla del Celler, així com el 10è concurs de truites que organitzava la CUP. D'altra banda, el Vermut de canya de les dotze migdia canvia de lloc i es farà a l'ombra dels castanyers de darrere l'església del Monestir, en comptes de a la plaça d'Octavià.

El Seguici de Sant Pere s'endarrereix a les sis de la tarda i s'escurça el recorregut, que sortirà de l'avinguda de Catalunya. Es manté, però, l'ofrena i l'arribada al Monestir en el mateix horari.

El Correfoc dels Diables també es veu afectat. La colla ha explicat en una piulada que 'a causa de la falta d'efectius d'extinció d'incendis' s'ha hagut de minimitzar l'ús de la pirotècnia'. Així, no es podrà fer l'esclat final, però la resta del programa es mantindrà.

La passejada per Collserola de l'Associació Excursionista Altiplà i el Torneig de futbol 7 també queden suspesos, en aquest últim cas per falta d'equips.

Diumenge
La calor i el risc d'incendi han provocat la cancel·lació de la Pedalada BTT i la Travessa Running del diumenge de Festa Major, ja que el Parc Natural de Collserola ha suspès totes les activitats. De fet, aquesta zona boscosa es troba actualment a nivell 2 del Pla Alfa, i amb la previsió d'augment de les temperatures, s'han anul·lat, per aquest cap de setmana, totes les activitats autoritzades pel Consorci, les programades a l'Agenda d’activitats i les de voluntariat ambiental. A més, es recomana no accedir al Parc mentre duri aquest episodi d'altes temperatures.

Els Bastoners també han hagut de modificar la seva activitat d'aquest diumenge. La cercavila prevista per a les dotze del migdia no es farà i l'actuació es convertirà en una ballada estàtica al passeig de Gaudí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.