El swing s'apodera de la plaça de Can Quitèria en una cita que aplega desenes de ballarins


  • Comparteix:

La dansa ha inundat la plaça de Can Quitèria aquest dissabte de Festa Major amb una jornada de swing a càrrec de Fem Lindy Sant Cugat. Desenes de balladors i balladores de totes les edats han acudit a una cita que ha ensenyat als assistents diferents modalitats de swing com el 'jazzsteps' i el 'lindyhop'. Tot plegat en un acte que ha comptat amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i del bar La Vermuteria, que ha estat l'encarregat de posar el toc gastronòmic.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Un dels professors encarregats de moderar una de les classes de swing, Marí Gasol, ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que, malgrat la calor, la plaça s'ha omplert de gent. Entre els assistents, les dansaires Mònica Gómez i Ènia Quintana, que han gaudit d'una jornada 'molt interessant' i 'amena'.




Martí Gasol

Ha estat mol bé. Al principi no hi havia molta gent, però al final ha aparegut moltes persones.

Mònica Gómez / Ènia

Ha estat molt amè. Ha estat molt bé i he pogut repassar els passos de swing. / Fa molta calor, però ha estat molt divertit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.